31 Mayıs 2010 Pazartesi

KAHROLSUN İSRAİL!!!

Kalbimiz acı ve öfkeyle dolu.Bir ülke nasıl bu kadar zalim olabilir aklım almıyor.Haberleri takip ettikçe hem ağladım hem de bu zulmü yaşayan kardeşlerim için dua ettim.Kutsal kitabımızda Allah(c.c)'ın lanetlediği topluluk olan yahudiler kana , zulme doymuyor.Silahsız sivillere saldıran yahudiler şerefsizdir!.Bu insanlık dramına artık bir son verilsin!Hepinizi dua etmeye ve İsrail markalarını boykota çağırıyorum...

3 yorum:

  1. Sana sonsuz kere katılıyorum canım, hislerini paylaşıyorum. Ayrıca bu markaları gösterdiğin için de teşekkürler, paramın katillere gitmediğini bilirim artık...

    YanıtlaSil
  2. israil ve ampul savar31 Mayıs 2010 21:11

    ''van münüt'' olayı akp nin ne ile dostluğuna güvenerek yaptığı bir tepkidir acaba kime yaslanıyor; çünkü Arap dünyası desek Amerika nın ve İsrail in oyuncağı veya ne biliym malı gibi bişey, demekki İran ile yola çıkıyorlar bu oyunda. Peki amaç ne Türkiye yi ne ile yakınlaştırmak?
    Bu gemi olayında en çok tehlikeli olan şudur bütün medya bilmelidir:
    Herkes aynı cümleleri kuruyor, o halde bunun içinde bir oyun var, cehalet var; bu oyun akp nin kasıtlı bir senaryosudur; adamlarını gemiye yerleştiren dinci güçler sayesinde akp iktidarı göz boyamakta ve cahil halkı hemen artistliğiyle etkilemektedir. İsrail zaten saldırgan ve terörist bir ülke dünya içinde tehlikeli; çünkü bu siyonizmin amacı gördüğüm bu. İşte akp iktidarıda bundan faydalanıp iktidarını yükseltirken, başkaca faydası olmayan işlere girişiyor.
    Şurasıda bir gerçek ki İsrail dostumuz olamaz çünkü aynı günde iki yerde teröristler askerlere saldırdı, israil gündemi değiştirmek istedi ve pkk ile bağlantısı kanıtlandı. Ayetlerde dediği gibi hristiyanlardan dostunuz çoktur ama yahudilerden dost olmaz çünkü onlar tüm herşeye rağmen samimi olamazlar.

    YanıtlaSil
  3. nasıl bir yüzsüzlük nasıl bir pişkinliktir ? Masum insanlara bi lokma ekmek bi yudum su götürmeye çalışırken hayatlarından olanlara Allahtan rahmet diliyorum. Ailelerinede sabır.
    faşist ırkçı lanet emperyalistler!!
    Kurşunları bizden olmasın.

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.Her blog yazarı gibi yorum okumaya ve cevaplamaya bayılıyorum:))